Werken bij Slippens

Je hebt een echte ‘doenersmentaliteit’ en vindt het leuk om –direct of indirect- bij te kunnen dragen aan een product waar zoveel mensen dagelijks van genieten:  overheerlijke vleeswaren en vleesproducten van topkwaliteit. Ontwikkelingen in de voedselbranch volg je op de voet en je bruist van de ideeën hoe je nog beter in kunt spelen op de wensen van de consument. Of op die van onze medewerkers of klanten. En op verjaardagen vertel jij trots hoe dat plakje worst is bereid. Dan hebben wij de werkplek voor talenten zoals jij.

Bij Jos Slippens Vleeswaren produceren wij een compleet assortiment vleeswaren. Van stukshammen, gerookte, gekookte en gegrilde worstsoorten tot allerlei soorten gesneden en verpakte vleeswaren.

Dat vitrinevullende assortiment produceren en verpakken wij vanuit onze ruime productielocatie in de Kop van Noord-Holland. Consumenten van Maastricht tot aan Den Helder genieten dagelijks van onze producten die zij bij de lokale supermarkt of slager kopen.

Werk je bij Jos Slippens Vleeswaren, dan krijg je alle ruimte om je kennis te ontwikkelen en om jouw stempel te drukken op onze producten. Maakt jouw talent het verschil? Word jij onze nieuwe collega? Check onze vacatures en laat van je horen.