jos-slippens-vleeswaren-worsten-rookkar-ambacht

Daarom werken bij Slippens

Het succes van Jos Slippens Vleeswaren hebben wij te danken aan al die mensen die zo vol passie en met kennis van hun vak, dag in, dag uit, met ons werken. Sommigen al zo lang als wij bestaan. Wij zijn als echt Westfries bedrijf trots op de kennis en vaardigheden van onze mensen.

Wij hechten veel waarde aan het aantrekken en klaarstomen van de juiste mensen, maar vinden het minstens net zo belangrijk om goede mensen voor langere tijd aan ons te binden. Het bieden van de juiste arbeidsvoorwaarden hoort daarbij. Wij volgen de CAO Vleeswaren. Dit betekent o.a. dat er toeslagen gelden voor avond- en zaterdaguren en dat je overuren kunt laten uitbetalen of als extra vrije tijd kunt opnemen. Jij bepaalt!

Vast rooster

Wij snappen dat je ook een privéleven hebt. Daarom werken wij met een vast rooster en hebben we geen oproepdiensten. Sowieso is er roostertechnisch veel mogelijk. Wil je een combinatie tussen dag- en avonddiensten? Geen probleem. Wij denken graag mee met onze medewerkers en helpen bij het vinden van een oplossing. Zelfs als dat niet werk-gerelateerd is.

Doorontwikkeling

Om als mens en als bedrijf te kunnen blijven groeien, is doorontwikkeling enorm belangrijk. Wij investeren dan ook graag in onze mensen. Dat varieert van een cursus Nederlands of een opleiding ter uitbreiding van product- of vakkennis tot een ontwikkeltraject voor toekomstig leiders. Kortom, samen met onze werknemers doen wij er alles aan om onze gezamenlijke ambities te realiseren.

Nog meer redenen om bij Jos Slippens te komen werken:

  • Plezier maken houdt niet op zodra de werkweek begint
  • In onze kantine vind je (uiteraard!) de lekkerste hammetjes voor op brood
  • Je leert je collega’s pas echt kennen tijdens een van de teamuitjes die wij organiseren
  • Wij vergoeden je reiskosten
  • Je kunt gebruikmaken van onze collectiviteitskorting zorgverzekering

Enthousiast? Bekijk snel onze vacatures.