Historie
Geschiedenis in vogelvlucht
Ambachtelijke slagerij Jos Slippens.
5 medewerkers. Start productie en regionale levering van Gekookte Achterham en Schouderham, gekookte en gerookte worsten aan supermarktketen en slagersgroothandel.
25 medewerkers. Uitbreiding productiefaciliteiten door toenemende vraag van landelijke supermarktketens.
50 medewerkers. Uitbreiding van productiefaciliteit en start levering gesneden vleeswaren in ZAV consumentenverpakkingen.
95 medewerkers. Uitbreiding snijlijnen en start met snijden en verpakken van vleeswaren in dagverse Klappack consumentenverpakkingen.
160 medewerkers. Opening nieuw bedrijfspand. Ingericht volgens de laatste eisen inzake efficiëntie, hygiëne, milieu en voedselveiligheid.
250 medewerkers. Volledig volgens "state of the art" ingericht en gecertificeerd voor efficiënte en voedselveilige productie van vleeswaren.
315 medewerkers. Uitbreiding van productiefaciliteit door toenemende vraag van landelijke supermarktketens.
270 medewerkers. Januari: Overname van Jos Slippens Vleeswaren B.V. Februari: Familie Slippens neemt afscheid. Management neemt de dagelijkse leiding over.
Maart: Herstructurering van de organisatie om efficiënter en doelmatiger te werken
September: Gebruik maken van 2e bedrijfspand
Oktober: Introductie logo aanpassing