Leerbedrijf

Beroepsonderwijs is de toekomst. In ieder geval voor ons. Onze toekomstige werknemers hebben veel product- en vakkennis nodig en daarom hebben we een aantal erkende leer-werkplaatsen binnen de verschillende afdelingen gecreëerd.

Kom je stage lopen bij Jos Slippens Vleeswaren dan betekent dat de start van een uitdagende carrière binnen de voedselproductie. Althans, als het aan ons ligt! Samen met jou werken wij aan jouw doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan het opdoen van product- en of vakkennis, zowel intern als extern. Wij bieden volop kansen –aan iedereen- als het gaat om opleidingen en trainingen.

Dat Jos Slippens Vleeswaren van origine een familiebedrijf is, merk je nog aan alles. Woon je in de regio, dan zie je dat er veel bekenden werken. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel en daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. De beste manier om je collega’s te leren kennen.

Eenmaal terug op kantoor, houden wij die informele manier van communiceren vast. Wij gaan op een open manier met elkaar om, dat wil zeggen dat de mening er van iedereen toe doet. Heb je bijvoorbeeld een idee of wil je iets kwijt, dan vinden wij het belangrijk dat daarnaar geluisterd wordt. Door je directe collega’s, maar zelfs ook door de Algemeen Manager, zijn deur staat altijd voor iedereen open.

Kortom: Jos Slippens Vleeswaren is de ideale basis voor jouw professionele loopbaan!