jos-slippens-vleeswaren-assortiment-worst-snijlijn

Ons assortiment

Vleeswaren voor bedieningsafdelingen

Het bedieningsassortiment van Jos Slippens Vleeswaren bestaat uit zo’n 20 soorten ham en net zoveel gekookte, gerookte en gegrilde worstsoorten die in de supermarkt vers van het mes worden gesneden en verpakt.

We produceren ook versconcepten, zoals ketelverse kookworst, grillworst of gebraden gehakt. Deze producten worden ter plekke gegrild of voorgekookt en de klant neemt het product dus warm mee naar huis.

Voorverpakte vleeswaren

Naast ons bedieningsassortiment, leveren wij voorverpakte vleeswaren aan supermarkt en slagerij. Hiervoor gebruiken wij moderne en volautomatisch snij- en verpakkingssystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat wij op elke gewenste snijdikte kunnen leveren: van flinterdunne kipfilet tot centimeters dikke plakken worst.

Maar de techniek houdt niet op bij de snijlijnen! De vleeswaren worden verpakt, gewogen en krijgen een etiket. Wij bieden elke klant de mogelijkheid deze te personaliseren. Alle vereiste productinformatie- en prijsstickers worden geplaatst en aangevuld met een code die het mogelijk maakt om de herkomst van het product te traceren. Wel zo veilig!

Jos Slippens Vleeswaren levert kwaliteit tot op het bord van de consument

Het leveren van kwaliteit is onze belangrijkste pijler. Maar die missie stopt niet bij onze voordeur. Daarom blijven wij constant vernieuwen. Op elk niveau!

De ZAV-verpakking is daarvan een goed voorbeeld. Deze hermetisch gesloten folieverpakking zorgt dat producten (ongeopend en gekoeld) langer houdbaar zijn.

De verpakking kan naar wens van de klant, een supermarktketen of slagersgroothandel, worden gepersonaliseerd. Het design van de bovenfolie kan worden aangepast en men kan kiezen voor een hersluitbare folie. Die zorgt ervoor dat de consument de verpakking uiteindelijk heel eenvoudig kan hersluiten.

Bij de ontwikkeling van de verpakking houden wij rekening met milieu, wet- en regelgeving en reductie verbruik van verpakkingsmateriaal.

Trendy verpakt in de ‘Slagerslook’ folie

Jos Slippens Vleeswaren was een van de eerste "grote" slagers die gesneden vleeswaren in helder knisperend geseald cellofaan verpakte. In de jaren negentig werd dit slechts kleinschalig toegepast door ambachtelijke slagers als alternatief voor papieren zakjes. Ondanks het feit dat de vleeswaren in gesloten Klappack verpakking (bewaard in de koeling) een minimale houdbaarheid hebben, wordt de Klappack techniek door de ambachtelijke luxe uitstraling toch veel toegepast. Vooral bij vleeswaren waarvan bekend is dat deze direct na thuiskomst worden genuttigd.

Hoewel Klappack cellofaan meestal onbedrukt wordt geleverd, kan deze ook met een eigen motief worden bedrukt.

Wil je een nog luxere en trendy uitstraling, kies dan voor de ‘paper look’ folie. Dit past helemaal in de trend die je momenteel overal terugziet, het gebruik van kraftpapier. Van ansichtkaarten en cadeaulabels tot je eigen bullet journal, allemaal worden ze gemaakt in diezelfde ‘paper look’.

Procesautomatisering met slicer en picker

Om de consument steeds de kwaliteit te kunnen bieden die hij gewend is, werken wij met de modernste technologie.
Algemeen Manager, Ruud Zuidhoek, legt uit welke toegevoegde waarde de op maat gemaakte Weber-TEXTOR snijlijn combinatie biedt.