Vacatures

Oproepmedewerker – afdeling Kantine

Oproepmedewerker - afdeling Kantine

De kantinemedewerker verzorgt dagelijks de catering binnen onze organisatie, waarbij (beperkt) warme maaltijden, snacks, soep en brood worden verstrekt. Daarnaast wordt de koffie- en theevoorziening verzorgt tijdens de pauzetijden. Tussentijds wordt er kassa gedraaid (pin systeem), de afwas gedaan en schoonmaakwerkzaamheden verricht.

Rooster:
Om de vakanties en vrije dagen op te vangen van de collega’s in de kantine, zijn wij op zoek naar een oproepmedewerker.
Samen met een collega, worden twee diensten gedraaid:
Korte dienst: 7.30 tot 15.30 uur
Lange dienst: 7.30 tot 16.30 uur

Wij bieden jou:
• Een uitdagende functie bij een gezond familiebedrijf;
• Westfriese werkmentaliteit;
• Een jaaruitkering van 2,75%.

Wij vragen van jou:
Een enthousiaste kandidaat die beschikt over goede sociale vaardigheden, een flexibele instelling en goed kan samenwerken.

Wil je inhoudelijk meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met José Dol, Medewerker P&O, tel. (0226) - 360 188 / .

Elektro (storing) monteur - afdeling Technische Dienst (fulltime, 36 uur)

Voor ons technische team zijn wij op zoek naar een monteur met liefde voor het elektrotechnische vak. Jij ben in staat om het complexe geautomatiseerde machinepark te doorzien op jouw elektrotechnische vakgebied. Jij bent iemand die passie heeft voor het vak en dit graag wil delen met je collega’s. Je neemt het voortouw en ben je in staat om zelf te bepalen wat er nodig is om het machinepark naar een hoger niveau te tillen.

In deze rol kom je te werken in een gevarieerd team van technische specialisten met een zeer brede blik op zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische activiteiten. Door jouw specialisme ben jij in staat om extra focus te leggen op het elektrotechnische gebied.

Jij gaat aan de slag met de volgende activiteiten:
• Onderzoek huidige staat van besturingskasten / PLC’s;
• Projectmatig herstellen van afwijkingen;
• Storingsanalyse m.b.t. PLC besturingen en algehele elektrotechniek;
• I.s.m. werkvoorbereiding plannen van interventies en onderhoudsdagen;
• Op toerbeurt meedraaien als storingsmonteur (deels buiten kantoortijden);
• Begeleiden en coachen van operators en leerling monteurs.

Wij bieden jou:
• Een uitdagende functie en veel vrijheid om het verschil te maken in jouw vakgebied;
• No- nonsens instelling; snel schakelen is ons op het lijf geschreven;
• Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
• Een jaaruitkering van 2,75% en diverse toeslagen.
• Een 4-daagse werkweek (4 x 9 uur)

Wij vragen van jou:
Als elektromonteur heb je MTS werk- en/of denkniveau en aanwijsbare ervaring met geautomatiseerde productieprocessen en ruime ervaring met PLC besturingen en elektrotechnische componenten in machines. Jij bent in staat om op een gestructureerde manier storingen te analyseren bijvoorbeeld met gebruik van 5why of PDCA methodieken. Jij bent iemand met respect voor je vakgebied en je gaat ervoor om je werk strak en gestructureerd op te leveren; elke keer weer! Ervaring met TPM / LEAN en SAP is een pré.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Kees Slingerland, Hoofd Technische Dienst, 

Openstaande vacatures

Ben jij de files beu en wil je werken buiten de Randstad, misschien wel vlakbij huis. Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en ben je bestand tegen de kou, dan is een baan bij Jos Slippens helemaal jouw ding.

Als vleeswarenproducent werken wij dagelijks aan het leveren van topkwaliteit vleeswaren voor supermarkt en slagersgroothandel. Om ook in de toekomst de kwaliteit te kunnen blijven bieden die men van ons verwacht, zijn wij altijd op zoek naar goede mensen!

Ben jij een aanpakker, heb je hart voor de zaak, ben je flexibel, enthousiast, houd je van het werken met verschillende mensen en wil je graag wat eigen verantwoordelijkheid? Kijk dan snel of er een vacature is die bij jou past of stuur ons een open sollicitatie.

Vragen over vacatures?

Jose

Ellen

Aafke

Bianca

Wil je meer over de vacatures weten? Stuur dan je vraag naar of bel ons op (0226) 360 188