Vacatures

P&O Functionaris - afdeling P&O (28-36 uur)

Jouw baan als P&O functionaris bij Jos Slippens Vleeswaren
Jos Slippens Vleeswaren; een begrip in de omgeving en enorm ambitieus! De vereende krachten van onze 260 medewerkers maken dit mogelijk. Hiervoor is goed personeelsbeleid onmisbaar en dus ben jij onmisbaar: als P&O functionaris adviseer, ondersteun en begeleid je het management, de teamleiders en het kaderteam bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Dit doe je niet alleen, maar samen met het P&O-team. Met andere woorden: een veelzijdige P&O-functie waarbij je zowel operationeel als tactisch werkt. Waar je in aanraking komt met alle facetten van het P&O-vak. Waar je jezelf breed kunt ontwikkelen binnen het vakgebied.
Waar wacht je nog op?!

Als P&O-functionaris ben je ook
● de vraagbaak die altijd het juiste antwoord geeft op vragen over arbeidsvoorwaarden
● actieve deelnemer in projecten om het personeelsbeleid verder te ontwikkelen

Kan Jos Slippens Vleeswaren op jou rekenen?
Terwijl je stevig in je schoenen staat, loop je altijd een stap vooruit. Hard werken en initiatief nemen is de enige werkwijze die bij jou past. Om te zien of jij ook bij ons past, check onderstaande punten:

● een afgeronde hbo-opleiding richting personeelsmanagement
● flexibiliteit
● overtuigingskracht

Dit leer je bij Jos Slippens Vleeswaren
Wij investeren continu in je kennis en ontwikkeling. Na het introductieprogramma – kennis maken, rondleiding en inwerken – bieden we verschillende trainingen en cursussen aan. Zo kun jij jezelf op verschillende niveaus nog verder verdiepen en ontwikkelen in het mooie P&O-vak.

Dit verdien je bij Jos Slippens Vleeswaren
Voor wat hoort wat. Daarom bieden we jou – in ruil voor je inzet als P&O functionaris – een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan 24 vakantiedagen bij een 36-urige werkweek en een goede pensioenregeling.

Dat werkt goed
• verdieping
• ontwikkelingsmogelijkheden
• veelzijdige functie
• eigen verantwoordelijkheid
• veel contact met collega’s

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Ellen de Schipper, Manager P&O, 

Elektro (storing) monteur - afdeling Technische Dienst (fulltime, 36 uur)

Voor ons technische team zijn wij op zoek naar een monteur met liefde voor het elektrotechnische vak. Jij ben in staat om het complexe geautomatiseerde machinepark te doorzien op jouw elektrotechnische vakgebied. Jij bent iemand die passie heeft voor het vak en dit graag wil delen met je collega’s. Je neemt het voortouw en ben je in staat om zelf te bepalen wat er nodig is om het machinepark naar een hoger niveau te tillen.

In deze rol kom je te werken in een gevarieerd team van technische specialisten met een zeer brede blik op zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische activiteiten. Door jouw specialisme ben jij in staat om extra focus te leggen op het elektrotechnische gebied.

Jij gaat aan de slag met de volgende activiteiten:
• Onderzoek huidige staat van besturingskasten / PLC’s;
• Projectmatig herstellen van afwijkingen;
• Storingsanalyse m.b.t. PLC besturingen en algehele elektrotechniek;
• I.s.m. werkvoorbereiding plannen van interventies en onderhoudsdagen;
• Op toerbeurt meedraaien als storingsmonteur (deels buiten kantoortijden);
• Begeleiden en coachen van operators en leerling monteurs.

Wij bieden jou:
• Een uitdagende functie en veel vrijheid om het verschil te maken in jouw vakgebied;
• No- nonsens instelling; snel schakelen is ons op het lijf geschreven;
• Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
• Een jaaruitkering van 2,75% en diverse toeslagen.

Wij vragen van jou:
Als elektromonteur heb je MTS werk- en/of denkniveau en aanwijsbare ervaring met geautomatiseerde productieprocessen en ruime ervaring met PLC besturingen en elektrotechnische componenten in machines. Jij bent in staat om op een gestructureerde manier storingen te analyseren bijvoorbeeld met gebruik van 5why of PDCA methodieken. Jij bent iemand met respect voor je vakgebied en je gaat ervoor om je werk strak en gestructureerd op te leveren; elke keer weer! Ervaring met TPM / LEAN en SAP is een pré.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Kees Slingerland, Hoofd Technische Dienst, 

Bijbaan vanaf 16 jaar - afdeling Logistiek (Expeditie)

Als Medewerker Kratopvang ben je verantwoordelijk voor het opvangen en controleren van kratten gesneden vleeswaren.

Rooster:
Werktijden: 6:30 – 16:30 uur
Daarnaast is het bijna altijd mogelijk om doordeweeks extra te komen werken.
Dit is mogelijk voor zowel de dag- als de avonddiensten.

Wat ga je doen:
• Opvangen en bundelen van (kratten) gesneden vleeswaren;
• Controleren op juistheid van de verpakking, prijs en houdbaarheidsdatum;
• Stapelen van kratten op pallets en dolly’s;

Wij bieden jou:
• Royaal uurloon;
• Jaarlijks vakantietoeslag én jaaruitkering;
• Mogelijkheid om extra te werken in de avonduren en / of vakanties;
• Doorgroeimogelijkheden;
• Meewerken aan een eindproduct om trots op te zijn.

Wij vragen van jou:
Van nature ben je een aanpakker, je neemt initiatief en bent attent op kwaliteitsafwijkingen. Vroeg opstaan is voor jou geen enkel probleem.

Werkvoorbereider - afdeling Technische Dienst (fulltime, 36 uur)

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden en planningen van de Technische dienst. Je geeft hierin ondersteuning en richting aan het technische team in een uitdagende technische omgeving waar vrijwel alle technische facetten te vinden zijn; van ‘state-of-the-art’ slicers tot complexe systemen voor vacuüm, perslucht en koeling.

Functie omschrijving:
Als Werkvoorbereider ben jij de spin in het web om samen met ons technische team het machinepark in uitstekende staat te brengen en te houden. Je hebt de onderhoudsstrategie sterk voor ogen en weet exact hoe je dit kan omzetten naar een gedegen planning. Hierin kan jij als geen ander de lijntjes uitzetten om collega’s te informeren en samen diverse vormen van onderhoud in gang te zetten. Denk hierbij aan het organiseren van geplande revisies en machine-updates, opvolgen van complexe storingen, het structureren van dagelijks onderhoud en het stroomlijnen van de inzet van (externe) specialisten.
Jij ziet het als je persoonlijke missie om de perfecte balans te vinden tussen de inzet van de mensen, de stilstand aan de lijnen en het gebruik van middelen.

Wij vragen van jou:
Je bent een techneut en organisator in hart en nieren en je hebt een HBO- denk en werkniveau. Bij voorkeur heb je een studie gevolgd in de richting WTB(-E) / TBK. Je hebt ervaring met SAP of een vergelijkbaar onderhoudspakket en kan prima omgaan met MS office programma’s. Je bent in staat om verschillende belangen af te wegen en deze om te zetten naar de juiste prioriteiten, hierin communiceer je voortdurend naar de betrokkenen. Kennis en ervaring met TPM methodieken zoals PDCA / RCA / FMECA / 5S wordt gezien als belangrijke pré.

Wij bieden jou:
• Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het invullen van de functie;
• Korte lijnen en nuchtere mentaliteit;
• Uitdagende technische werkplek waar veel aandacht is voor modernisatie en optimalisatie;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wil je meer weten over deze vacature? Dan kunt je contact opnemen met Kees Slingerland, Hoofd Technische dienst

Junior monteur - afdeling Technische Dienst (fulltime, 36 uur)

Als Junior monteur op de afdeling technische dienst ben je werkzaam binnen een team van monteurs in een moderne productie omgeving. Je begrijpt dat de technische dienst van cruciaal belang is voor het onderhouden, en het storingsvrij laten functioneren van het machinepark en de technische installaties. Als junior monteur zal je vooral werkzaam zijn voor de snijlijn afdelingen zodat je al snel met alle facetten van techniek in aanraking komt. Je hebt affiniteit met techniek en bent gemotiveerd om veel te leren van de ervaren storingsmonteurs.

Wat ga je doen:
• Het verhelpen van storingen aan installaties en machinepark;
• Uitvoeren van zowel correctief als preventief onderhoud;
• Samen met lijnverantwoordelijken de opstart verzorgen;
• Pro-actief samenwerken met de medewerkers van de snijlijnen;
• Registratie van verstoringen en statussen voor een goede overdracht.

Rooster:
36 uur per week (5 dagen)
Dagdienst maandag t/m zaterdag;
Middag-/avonddienst maandag t/m woensdag.

Wij bieden jou:
• Een uitdagende functie bij een gezond familiebedrijf;
• Westfriese werkmentaliteit;
• Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
• Een jaaruitkering van 2,75%.

Wij vragen van jou:
Als Junior monteur heb je MTS werk- en/of denkniveau en affiniteit met elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Je bent gemotiveerd, hebt een flexibele instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je draagt bij aan een optimale processtroom en hebt oog voor verbeterpunten.

Storingsmonteur / Lijnmonteur - afdeling Technische Dienst (fulltime, 36 uur)

Als Storingsmonteur / Lijnmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van een uitgebreid machinepark. Dit voer je uit in samenspraak met de operators en je collega’s van de technische dienst. Samen zorg je voor een optimale beschikbaarheid van het machinepark om de gevraagde output te kunnen leveren.

Functieomschrijving:
In deze functie zorg jij voor het oplossen van storingen die in het machinepark voorkomen, dit doe je samen met de operators aan de lijn. Je uiteindelijke doel is om herhaling van de storing te voorkomen. Tijdens de diensten waar jij niet verantwoordelijk bent voor het storingsonderhoud (ca. 50%), ben jij in de lead om grotere geplande projecten op te pakken. Van het maken van verbeteringen tot het gepland reviseren van complexe machines.
De grote diversiteit aan technische installaties en machines is uitdagend en vraagt een nieuwsgierige instelling om ervoor te zorgen dat je alle ins & outs ervan gaat leren. Deze functie wordt deels buiten kantooruren uitgevoerd.

Wij vragen:
Een MBO 4 werk en denkniveau in de richting van WTB / E / Mechatronica / Installatietechniek / Autotechniek. Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring kunnen we de werkzaamheden en training hierop laten aansluiten.
Je hebt ervaring met het bewerken van metaal waaronder bijvoorbeeld TIG-lassen, draaien en/of frezen. Je bent in staat om technische systemen snel te doorzien en op basis van diverse technische schema’s en handleidingen de werking van de machine uit te leggen. Hiermee kan je snel een beeld vormen van de benodigde acties om een storing te lokaliseren en te verhelpen. Heb jij daarboven ook ervaring met TPM methodieken / SAP / LOTO?; dan zien wij dat als belangrijke pré!

Wij bieden jou:
• Een uitdagende functie waarin je veel kunt leren en vrijheid krijgt;
• Korte lijnen en nuchtere mentaliteit;
• Uitdagende technische werkplek waar veel aandacht is voor modernisatie en optimalisatie;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
• Diverse interessante toeslagen.

Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Kees Slingerland,
Hoofd Technische dienst k.slingerland@slippens-vleeswaren.nl.

Bijbaan vanaf 16 jaar - afdeling Snijlijn

Als Productiemedewerker op de afdeling Snijlijn werk je samen met collega’s aan één van onze elf productielijnen. Samen dragen jullie zorg voor het op hygiënische wijze snijden en verpakken van ambachtelijke vleeswaren. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwijderen van verpakkingen, het beladen van machines en het inleggen van porties vleeswaren in de verpakkingen. Hierna controleer je de verpakte vleeswaren nauwlettend, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zodra de verpakte vleeswaren in kratten zijn ingepakt, gaan deze via de afdeling Logistiek naar onze klanten.

Rooster:
Werkdagen: zaterdag
Werktijden: 6:30 - 16:30 uur

Het is bijna altijd mogelijk om doordeweeks extra te komen werken. Dit is mogelijk voor zowel de dag- als de avonddiensten.

Wij bieden jou:
• Een aantrekkelijk salaris;
• Een aantrekkelijke werkomgeving en ruimte voor eigen ontwikkeling;
• Een jaaruitkering van 2,75%.

Wij vragen van jou:
Je bent minimaal 16 jaar oud en hebt een gemotiveerde werkhouding. Vroeg opstaan en werken in een frisse omgeving is voor jou geen enkel probleem.

Openstaande vacatures

Ben jij de files beu en wil je werken buiten de Randstad, misschien wel vlakbij huis. Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en ben je bestand tegen de kou, dan is een baan bij Jos Slippens helemaal jouw ding.

Als vleeswarenproducent werken wij dagelijks aan het leveren van topkwaliteit vleeswaren voor supermarkt en slagersgroothandel. Om ook in de toekomst de kwaliteit te kunnen blijven bieden die men van ons verwacht, zijn wij altijd op zoek naar goede mensen!

Ben jij een aanpakker, heb je hart voor de zaak, ben je flexibel, enthousiast, houd je van het werken met verschillende mensen en wil je graag wat eigen verantwoordelijkheid? Kijk dan snel of er een vacature is die bij jou past of stuur ons een open sollicitatie.

Vragen over vacatures?

Jose

Ellen

Aafke

Bianca

Wil je meer over de vacatures weten? Stuur dan je vraag naar of bel ons op (0226) 360 188