Collega's aan het woord

Van wie hoor je beter hoe het is om ergens te werken, dan van de medewerkers zelf? Juist. Bij Jos Slippens werken zo’n 275 mensen vol passie. Sommigen van hen al heel lang. Benieuwd hoe het werken bij Jos Slippens hen bevalt? Lees het hieronder.

Carla

NAAM: Carla
FUNCTIE: Kwaliteitsmedewerker
LEEFTIJD: 44 jaar
WERKT BIJ JOS SLIPPENS SINDS: 2003

‘Jos Slippens heeft mij zoveel kansen geboden, niet zo gek dat ik hier al 15 jaar zit! Na mijn zwangerschap ben ik hier als medewerkster Snijlijn begonnen. Drie avonden in de week. Uiteindelijk had ik de hele opleidingslijn onder mijn hoede. Een mooie stap.’

‘Inmiddels werk ik als kwaliteitsmedewerker. Want hoewel ik dan wel geen opleiding Voedingstechnologie heb afgerond (ik ben van origine Laborante), kom ik hier met vijf jaar werkervaring op de Snijlijn aardig uit de voeten. In de toekomst hoop ik zelfs mijn werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Ik ben nog lang niet uitgeleerd in ieder geval!’

‘Bij Jos Slippens hangt een hele goede sfeer. Ik ken bijna iedereen en hoewel het vaak druk is, kan ik altijd van mijn collega’s op aan. Met zijn allen zetten we onze schouders eronder en zorgen we dat het werk op tijd af is. Alleen zo maak je een mooi product!’

DE 3 LEUKSTE DINGEN IN MIJN WERK ZIJN:

  • De interactie met collega’s
  • Geen dag is hetzelfde
  • De uitdaging om in een hygiënische ruimte, een mooi product te maken

Heb jij net als Carla ambities binnen de voedselindustrie? Bekijk onze vacatures!

Ga terug