Scholieren / studenten, vanaf 16 jaar

30-05-2018 10:21

In verband met de uitbreiding van onze afdeling snijlijn zijn wij op zoek naar:

Scholieren / studenten, vanaf 16 jaar

Wat zijn je werkdagen?
Je vaste werkdag is de zaterdag, de werktijden zijn van 6.30 – 16.30 uur.

Daarnaast verwachten we dat je extra komt werken in de schoolvakanties. De werktijden door de week zijn van 7.30 - 17.30 uur.

Wat ga je doen?
Je gaat werken op de afdeling snijlijn als medewerker snijlijn, waarbij je met 3 á 4 collega’s samen aan een productielijn werkt. Op de zaterdag zijn jouw collega’s voornamelijk scholieren / studenten.

Er draaien ruim 11 snijlijnen op deze afdeling. De verpakte vleeswaren gaan via de afdeling expeditie naar onze klanten.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de verpakking van de vleeswaren en het beladen van de snijmachine. Vervolgens leg je de porties gesneden vleeswaren in de verpakkingen. Je controleert de verpakte vleeswaren en doet deze in een krat. Daarnaast zorg je ervoor dat het juiste etiket op de verpakking zit en het juiste folie wordt gebruikt. 

Wie ben je?
Als medewerker snijlijn ben je scherp op de juiste kwaliteit van onze producten. Je bent een doorzetter, die het geen probleem vindt om de hele dag te staan.

Je laat je niet van de wijs brengen door het tempo van de productielijn en beheerst de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitstekend uurloon en een gezellige werkomgeving met leeftijdsgenoten. Bij extra vrije dagen van school of tijdelijk stoppen met school is het altijd mogelijk om extra te komen werken. Eén keer per maand sluiten we de werkdag op een leuke manier af.

Hoe kan je solliciteren?
Stuur je sollicitatie, voorzien van CV, naar: sollicitaties@slippens-vleeswaren.nl of vul het sollicitatieformulier in op deze website.

Ga terug