Assortiment

Het vitrine vullende totaal assortiment

Begonnen als ambachtelijke slager heeft Jos Slippens dat ambacht altijd in ere gehouden.
In essentie is aan de bereiding van de vleeswaren niets veranderd ten opzichte van 25 jaar geleden. Nog steeds worden de producten geproduceerd uit de beste grondstoffen en nog steeds worden dezelfde recepturen, kook- rook- en grilltechnieken gehanteerd.

De smaak van een breed publiek

Bij de productie van vleeswaren laat Jos Slippens Vleeswaren zich leiden door smaakwensen van de consument. Dat gebeurt d.m.v. consumententesten en smaakpanels die periodiek door JSV zelf, maar ook door afnemers worden gehouden. Altijd bevinden de vleeswaren uit Opmeer zich in de bovenste regionen van de ranglijst.

Van regionaal tot internationaal

In het kader van het totaal leverancierschap dat door met name de grote levensmiddelenorganisaties wordt vereist draagt Jos Slippens Vleeswaren ook zorg voor de levering van vleeswaren die niet zelf worden geproduceerd zoals regionale en internationale specialiteiten. Het spreekt voor zich, dat deze aankoopproducten onder hetzelfde strenge kwaliteitsregiem vallen dat ook voor eigen producten wordt gehanteerd.